Lähetys kotiseurakunnassamme

Pielavedellä toimimme maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon hyväksi ja siitä osallisina. Pienellä panoksellamme (Raamattu, rukous ja raha) pyrimme antamaan mahdollisuuden Jeesuksen rakkauden kohdata mahdollisimman monen ihmisen sydämen ja elämän.

Seurakuntatoimistossa on myytävänä suruadresseja lähetystyön hyväksi! Seurakuntamme tukemat nimikkolähetit ovat Suomen Lähetysseuran kautta työssä Thaimaassa.

Voit olla mukana lähetystyössä monella tapaa:

Rukous
Voit rukoilla nimikkolähettiemme ja heidän kohdemaiden kansan puolesta.

Postimerkit talteen
Voit toimittaa seurakuntaan käytettyjä postimerkkejä ympäri vuoden. Postimerkit lähetetään Suomen Lähetysseuraan, jossa ne huutokaupataan lähetystyön hyväksi.

Lähetysrengas
Muistaa esirukouksin ja taloudellisin tuin nimikkolähettiemme työtä maailmalla. Lähetysrenkaalaiset saavat postitse nimikkolähettiemme kentiltä saapuvat kirjeet sekä tiedotusta lähetysaiheisista tapahtumista. Lähetysrenkaan jäseneksi pääset ilmoittautumalla lähetyssihteerille.

Tapahtumat
Lähetystapahtumat ajoittuvat seurakunnassamme syksylle. Seuraa seurakuntauutisista ajankohtaisista tapahtumista.

Arpajaispalkinnot
Lähetystyön hyväksi järjestetään arpajaisia. Halutessasi voit tuoda palkintoja lähetyssihteerille. Pienikin palkinto otetaan ilolla vastaan.

Seurakuntapiirit
Kylillä toimivat seurakuntapiirit toimivat diakoniatyön ja lähetystyön hyväksi. Piireissä kokoonnutaan jakamaan yhteisesti Raamatun Sanaa ja saamaan hengellistä ravintoa, samalla kuin voidaan tehdä jotakin apua tarvitsevien tukemiseksi. Seurakuntailmoituksista näet missä ja milloin eri seurakuntapiirit kokoontuvat.

Kummilapsiryhmä
Kummilapsiryhmä tukee thaimaalaisen nuorukaisen ammattiopintoja.

Olet sydämellisesti tervetullut kaikkiin lähetyksen tilaisuuksiin!

Saat rohkeasti ottaa yhteyttä lähetystyön johtokunnan jäseniin sekä työntekijöihimme!

Lähetyssihteeri, Minna Sahlberg, puh. 040 7432 037, s-posti: minna.sahlberg@evl.fi

Tavattavissa diakoniatoimistolla sovittaessa.