Kuoroharjoitukset

Lapsikuoro

Lapsikuoro on seurakunnan kuoro, joka on tarkoitettu 0-6 -luokkalaisille tytöille ja pojille.

Mukaan kutsutaan kaikkia laulamisesta kiinnostuneita. Lapsikuoro kokoontuu kerran viikossa noin tunnin ajan. Kuoro avustaa erityisesti koululais- ja perhejumalanpalveluksissa, esiintyy muissakin pääasiassa seurakunnan tilaisuuksissa sekä osallistuu tarjolla oleviin useamman seurakunnan rovastikunnallisiin tapahtumiin.

Lapsikuoro toimii kahdessa ryhmässä:

Lapsikuoron Säviän ryhmä kokoontuu torstaisin kello 14.45 Säviän koululla noin joka toinen viikko ja Lapsikuoron Rannankylän ryhmä noin joka toinen viikko torstaisin klo 15.00 Rannankylän puukoulussa.

Tervetuloa rohkeasti kokemaan laulamisen iloa yksin ja yhdessä!

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro kokoontuu harjoittelemaan talvikaudella viikoittain seurakuntatalolle. Harjoitukset kestävät puolitoista tuntia.

Kirkkokuoro harjoittelee seurakuntasalissa torstaisin klo 18-19.30.

Kirkkokuoro esiintyy kirkkovuoden juhla-aikojen jumalanpalveluksissa sekä erilaisissa kuorotapahtumissa.

Osallistumme mm. Kirkon Valtakunnallisille Musiikkijuhlille Helsingissä toukokuussa 2017.

Tervetuloa rohkeasti joukkoon mukaan, entiset ja uudet laulajat !

Kuorojen tarkemmat kokoontumisajat löytyvät seurakunnan kotisivuilta ja paikallislehden kirkollisista ilmoituksista.

Lisätietoja kanttori Minna Tissari, p. 040 7432 036, minna.tissari@evl.fi