Kummilapsiryhmä

Lähetystyö on yksi seurakunnan perustehtävistä ja pohjautuu Jeesuksen lähetyskäskyyn (Matt. 28:18—20) "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

Seurakuntien lähetystoiminta toteutuu yhteistyössä kirkon lähetysjärjestöjen kanssa. Pielaveden seurakunta tekee yhteistyötä erityisesti Suomen Lähetysseuran ja Suomen Pipliaseuran kanssa.

Pielaveden seurakunnassa aktiivisesti toimivilla lähetystyön jäsenillä on kummilapsiryhmä Thaimaassa jonka tukijaksi kaikki ovat tervetulleita. Kummilapsiryhmän kuulumisia ja terveisiä toimitetaan jäsenille.

Kummilapsiryhmän toiminnasta lisätietoja antaa Kaija Silventoinen, p. 040 821 0275.