Kirkkoherran tervehdys

Olet lämpimästi tervetullut näille sivuille, Pielaveden kauniiseen kirkkoon ja ennen kaikkea seurakunnan hengelliseen elämään!

Sinä olet Jumalalle rakas! Sinä olet Kristuksessa rakas sisar tai veli! Pielaveden evankelisluterilainen seurakunta on olemassa osana maailmanlaajuista Kristuksen kirkkoa. Sinua varten!

Tässä seurakunnassa on avara hengellinen ilmapiiri, jota meidän koko ajan täytyy myös edelleen rakentaa. Seurakunta ei ole missään mielessä vain palkattujen työntekijöiden pieni joukko.Pielaveden seurakunnassa on tilaa kaikille niin kirkossa kuin hengellisessä elämässä. Ei ole enää ahtaita paikkoja.

Sunnuntain jumalanpalvelukset ovat avoinna kaikille, kuuluitpa mihin kirkkokuntaan tahansa tai olitpa kuulumatta mihinkään. Jumalanpalveluksiin ei ole pakko tulla, mutta tuskinpa ne pilaavat kenenkään elämääkään. Toivon niiden olevan keidashetkiä meille kaikille.

Kristuksen rauhaa sydämellesi!

Siunausta sinulle ja rakkaillesi!

Sinun,

Arto Penttinen