Nimikkolähettimme Markkaset ja Kolkat

Markkaset

Suomen Lähetysseuran kanssa vuonna 1997 tehty nimikkolähettisopimus koskee pastori Jyrki Markkasen ja hänen vaimonsa erikoissairaanhoitaja Anja Markkasen työtä Thaimaassa.

Jyrki toimii Thaimaassa paikallisseurakunnan pappina. Anja toimii diakoniatyössä sairaanhoitajana ensikoti Armon kodissa. Lapset Antti ja Sara ovat opiskelijoita.

Lähetä postia Markkasen perheelle, kirkon osoite:

Jyrki, Anja ja Sara Markkanen

ELCT

1188 Soi Roen Charoen Soi 50

Sukhumvit rd

Phrakanong

BANGKOK 10260

THAILAND

sähköpostit: jyrki.markkanen (at) felm.org, anja.markkanen (at) felm.org

Kolkat

Suomen Lähetysseuran kanssa vuoden 2003 alussa tehty nimikkolähettisopimus koskee musiikin maisteri Riikka-Maria ja filosofian maisteri Tomas Kolkan työtä Thaimaassa. Kolkat työskentelivät ensin Papua Uusi-Guinealla ja alkaen helmikuusta 2012 Thaimaassa.

Kolkat on lähetetty Thaimaan luterilaisen kirkon (ELCT) työyhteyteen. Tomas toimii kieli-ja Raamattu opetustyössä Nanin läänissä Lua-heimon parissa. Riikka-Maria toimii musiikkityössä Nanin läänissä ja Luther-seminaarissa.

Voit lähettää postia Riikka-Marialle, Tomakselle, Matiakselle ja Ellalle :

610/140 Moo 4, Soi 5/4
Sinthanee 10, Rimkok,
Chiang Rai 57100
THAILAND

sähköpostit: riikka-maria.kolkka (at) felm.org, tomas.kolkka (at) felm.org

Jyrki ja Anja Markkanen, sekä lapset Antti ja Sara.
Riikka-Maria ja Tomas Kolkka, sekä lapset Matias ja Ella.