Palvelutoimisto ja keskusrekisteri

Iisalmen, Lapinlahden, Sonkajärven, Pielaveden ja Varpaisjärven seurakuntatoimistojen palvelut sijaitsevat Iisalmessa.

Palvelutoimisto ja keskusrekisteri palvelee ma-pe klo 9-15

• Hoida asiat puhelimitse alla olevien numeroiden kautta tai asioi verkossa
  • Asioi Iisalmen palvelupisteessä osoiteessa Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi
  • Pappien päivystysajat virastotalolla (Pappilantie 11) ma, ti, to, pe klo 9-12.
    Kirkkoherra Arto Penttinen 040 0914 006, arto.penttinen@evl.fi ja kappalainen Timo Jokela 050 3023 664, timo.jokela@evl.fi

Hautaukseen liittyvät palvelut numerosta 044 7335 201
Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat.

Häät, kaste, rekisteripalvelut ja tilavaraukset hoidetaan numerosta 044 7335 202
Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen.
Rekisteripalvelut avioliiton esteiden tutkinta ja virkatodistukset sekä sukuselvitykset- ja tutkimukset, kirkkoon liittyminen ja eroaminen sekä seurakunnan jäsenrekisterin ylläpito. Virkatodistusten tilaus verkossa.

Pielaveden seurakunnan seurakuntasihteeri 040 5931 611
Tilavaraukset seuroihin, kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset ja seurakuntaneuvoston asiat.

Palvelujemme hinnat

• Seurakuntien tilojen palveluhinnaston voit katsoa tästä

• Virkatodistuksista perittävät maksut voit katsoa täältä

Toimiston kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä