Perhejuhlat

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme.

Ihmisen elämä on suurelta osalta arkea ja sen touhuja. Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.  Jotta pääset alkuun perhejuhlan järjestämisessä, voit ottaa yhteyttä Palvelutoimisto ja keskusrekisteriin.

Avioliittoon kuulutetut, vihityt, kastetut ja kuolleet

Avioliittoon kuulutetut: -
Vihityt: -
Kastetut: -
Kuolleet: Raimo Petteri Pöyhönen 72 v, Teuvo Johannes Rönkä 72 v, Tapio Mutanen 65 v.
(päivitetty 7.11.2018)

Pappi tavattavissa

Pielaveden seurakunnassa on kaksi pappia, kirkkoherra Arto Penttinen ja kappalainen Timo Jokela.

Pappien päivystysajat virastotalolla (Pappilantie 11) ma, ti, to, pe klo 9-12. Kirkkoherra Arto Penttinen 040 0914 006, arto.penttinen@evl.fi ja kappalainen Timo Jokela 050 3023 664, timo.jokela@evl.fi. Muina aikoina tapaaminen järjestyy parhaiten puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Tapaaminen voidaan sopia seurakuntatoimistolle tai vaikkapa kotiin.

Pappi on tavattavissa, jos haluat keskustella kirkkoon liittymisestä, kasteesta, häistä, hautajaisista, hengellisestä elämästä tai muista sinulle tärkeistä asioista.

Lainaa kastemekko

Seurakunnalle lahjoitettiin 200-vuotis juhlavuonna 2011 kastemekko. Kastemekkoa säilytetään kirkossa ja se on vapaasti seurakuntalaisten lainattavissa. Yhteydenotot suntiolle puh. 040 584 3400.

Kodin siunaaminen

Kodin siunaaminen voidaan toimittaa uudessa tai vanhemmassakin kodissa. Kodin siunaamisesta sovitaan papin kanssa. Kodin siunaamisen voi toimittaa myös samassa yhteydessä lapsen kasteen kanssa.

Seurakunnan tilat

Seurakunnan tiloja voi vuokrata perhejuhliin. Tutustu toimitiloihin ja palveluhinnastoon